Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att..

Att vara lycklig,
det är inte att vara bäst,störst&starkas.
Att vara lycklig är något man blir.
Och inget man kan köpa för pengar.
För pengar kan man köpa saker för..
Inte lycka,vänskap eller kärlek.
För om vännerna försvinner,
Och kärleken lika så ,
försivinner även lyckan..
För så länge jag har :
vännerna&Familjen
är jag lycklig!
<3




Övriga genrer av Klara-L
Läst 444 gånger
Publicerad 2005-09-01 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klara-L
Klara-L

Senast publicerade
hm..
Jaha
Att..
lalala
lalal
* Se alla