Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hm-.-


Jaha

Han log,
Jag log tillbaka.

Han skrattade,
Jag skrattade också.
Men bara för skrattandes skull.
Han var mjuk som Ull,
Det var inte jag,
För det var inte min dag




Övriga genrer av Klara-L
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-10-04 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klara-L
Klara-L

Senast publicerade
hm..
Jaha
Att..
lalala
lalal
* Se alla