Jesus är väckelsens Gud. Väckelse betyder uppbrott från synd och döda kyrkor, ritualer och ceremonier, samfundsväsen och lägermentalitet." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jesus är väckelsens Gud. Väckelse betyder uppbrott från synd och döda kyrkor, ritualer och ceremonier, samfundsväsen och lägermentalitet.


THE HEYDAYS ARE AHEAD OF US!

en av de sista sensommardagarna
skolan har börjat igen
city vimlar av människor
med solbrända ansikten
nu resignerar alla
för det roliga är slut
man hör september kalla
bakom sommarstugans knut

the heydays are ahead of us
jag tror på det ändå
bakom alla molnen
så är himlen alltid blå
we're heading for the glory days
jag vet att det är sant
och vetskapen om detta
ger min vardag gyllne kant

många har svikit
tyvärr är jag en av dom
den skaran växer sig stor
offer för kriget
vi är desertörerna
inse det, syster och bror
men kan det månne vara så
att mänskligt nederlag
är framgång för Guds rike?
Han är stark när jag är svag

profeten under busekn
han önskade sig döden
men fick en hälsning ifrån himmelen
det kommer svåra tider
då sviktar alla stöden
då faller snön och kanske vi med den
men Gud är alltid nära
i glädjen som i krisen
det har Han lovat i Sitt Eget Ord
och Han har kraft att bära
och kraft att bryta isen
som lägrat sig i hjärtan på vår jord

LARZ GUSTAFSSON augusti 1997





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-11 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP