Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Honungspojken



Honungspojken river loss knottror från min rygg
Han river och smeker

Fast bara utanpå

Honungspojken stoppar, men säger
"vi kan ju om du vill"

Honungspojken är en kvadrat
medan jag brottas med åtta hörn

Jag och honungspojken kommer alltid att vara
jag och du
fast aldrig ett vi




och jag tror att det är bra.




Fri vers av annaaaa
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-11 23:05



Bookmark and Share


  Jeny
Honungspojken är en kvadrat
medan jag brottas med åtta hörn


utmärkt.
jobbig text på nå sätt, första raden sspeciellt. Men bra ändå. Relaterbar, eller va de heter.
2009-02-12

  Patrik Englund VIP
väldigt bra text som lämnar lite eftertänksamhet.
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

annaaaa