Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill helst stanna där

Jag vill helst
stanna där
i bokens värld
hela natten
fast ögonen
snart går igen
av sig själva
och händerna
blir stumma
som att jogga
och inte kunna
sluta
fast benen
inte bär
Jag måste läsa
lite till
bara lite
jag har fastnat
i din värld
Steinbeck
jag är fast
och som frälst
i dina meningar






Fri vers av Tea Alex
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-11 23:18



Bookmark and Share


  Tera
visst vill man stanna där..och sörjer när den tar slut...
ett tips är att läsa favoriter med jämna mellanrum..;)
2009-02-17

  Larz Gustafsson VIP
Ungefär så var det för mig med "Jack" och en del andra böcker med för den delen.
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex