Ett budskap om väckelse. En gammal dikt från 90-talet. Jesus lever!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett budskap om väckelse. En gammal dikt från 90-talet. Jesus lever!


STORMVARNING

en storm ska komma över detta land
och slå sönder alla samfundsstrukturer
vi ska skakas av Herrens hand
då klarnar alla konturer
ingen gråzon kan finnas mer
allt falskt ska bli uppenbarat
det är då det ska visa sig
vad ditt hjärta egentligen svarat
nu behöver vi söka Gud
istället för att söka stjärnor
nu gäller det hjärtats röst
och inte bara våra hjärnor
ett bygge på lösan sand
ska kollapsa när stormen rasar
vår egen rättfärdighet
är endast lump och en smutsig trasa

jag utfärdar stormvarning
utefter hela kusten
jag utfärdar stormvarning
det är revolution i luften!

LARZ GUSTAFSSON 1993




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-12 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP