Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du prövat dina vingar?

En morgon, jag vaknar upp med spetsig näbb
Breder ut mina vingar, gör mig beredd
Kastar mig ut, gör volter
Svävar i frihet i skyn och vilar på himlens kuddar av dun

Jag är fri, min vilja är min
Drömmen har slagit in
Jag flyger, ser allt jag vilat se
Prövar mina vingar, jag vågar äntligen det

En fågel viskar nu i ditt öra, fågeln är jag
Vågar du med pröva dina vingar och flyga så som jag




Fri vers av fien88
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-12 11:07



Bookmark and Share


  lycksele
Hej. att bereda, vara beredd (göra sig i ordning)
'gör mig beredd'
Ta bort den här Kommentaren sedan.
Vänlig hälsning.
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

fien88
fien88