Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

extas



Jag tycker om adrenalinet och glädjen
Men jag vet bättre än att förväxla dem med lycka
För idag och igår och dagarna som passerat till det förflutna
Var bara tillfällig hänförelse


För mig med dig och jag med oss och du
Det är ett bara jag.




Fri vers av annaaaa
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-12 12:39



Bookmark and Share


  "Dempa"
Lycka!
2009-02-13

  Jeny
åh, den här gillade jag.

så perfekt beskrivet där i dom första två raderna. BRA!
2009-02-12

  Patrik Englund VIP
gillar ensamhetskänslan som finns i texterna.
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

annaaaa