Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månen reser bort ett tag


linda in natten i bomull

dyka ner i omfamnat vatten

iskall värme

dyka i svart kanal med vinterjackan på för att ta en titt på den andra sidan

glimta staden i annat ljus

platsen man snubblar över lösningar långt innan man hunnit förblöda

förblöda i jakten på sin egen skugga

skuggornas paradis, dit längtande själar hämtar tillbaka sin helhet, den som fanns där naturligt i spädbarnets perfekta varelse
att vara totalt i sin kropp, ovetande att de går att känna annorlunda




linda in natten i lama ull

vinka farväl till månen

omfamna mörkret

med vidöppna ögon

vinka farväl till månen...



..den reser bort ett tag..



ett försök att lämna avtryck hos mänskligheten



gå ut i natten, lapa månljus

skåla med rysk vodka och dansa i röken av vattenpipornas själ




månen reser bort att tag...

så att vi kan öva på natten, den andra sidan av vakenheten

drömmarnas och skuggornas fristad

famlandes med vidöppna ögon i totalt mörker...

i fullständig harmoni..

ett kort tag

tills månen är här igen och alla vilsna själar hittat bortsprungen skugga



dyk ner i mörk kanal, dyrka natten



Dagens födelse




















Fri vers av Aquarius
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-12 23:23



Bookmark and Share


  Roula O
Vackra rader!
2009-02-13

    Tea Alex
"dyk ner i mörk kanal, dyrka natten"

Jättefint!!! Jag applåderar denna mening, den betydde mkt för mig.
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Aquarius
Aquarius