Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bara berättat hade jag förstått att det vi aldrig hade är slut

Du kunde väl ha berättat
På något sätt antytt
Det kanske skulle kunna ha varit möjligt att genomlida om jag bara fått veta

Jag som hela tiden trodde det inte var något
Inget att inte tänka på

Det enda du hade behövt göra var att prata med mig
Jag hade förstått om jag fått höra det från dig
Accepterat att det som aldrig funnits varit över

Att det vi aldrig hade är slut

Allt det där du gjorde som fick mig att tro, att vilja hoppas
Var det enbart små ord i din livsroman som bara var till för att fylla ut men i
slutändan glömmas bort

Om jag reagerat annorlunda, sagt andra saker, skrattat på andra ställen, sett ut på ett annat sätt
Hade du då talat till mig, sett mig för det jag ville bli sedd för
Inte glömt mig gått förbi och börjat se andra

Så dum jag var som trodde det skulle gå
Att jag bara behövde vänta och se att du skulle komma till mig så småningom
Jag tog för givet att det inte fanns någon annan
Att du inte var någon som ville ha någon men kanske ändå ville vara med mig

Det kommer aldrig att funka ni kommer inte att hålla
Jag har aldrig sett er tillsammans men ni passar inte ihop
Det är bäst du glömmer henne och går tillbaka till det som var det vi hade
innan hon kom
Du är ju ändå en sån som inte umgås du behöver ingen

Allt vore mycket bättre om det vore som förut

Men jag orkar inte göra något
Orkar inte få dig att inse ditt misstag och förstå att det inte är så du vill ha det
i tillvaron
Jag lämnar det nu

Låter det vara ifred stänger ner livet och lägger mig ner för att sova




Fri vers av wasp
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-13 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wasp
wasp