Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego (Jag)


Nu har vi pratat färdigt om politik
nu pratar vi om mig
jag är hungrig
jag vill lyssna på musik
jag vill dansa
kanske med dig
jag vill känna mina händer
gräva sig in i hull
visste du att det betyder skal
på engelska
maken till ytlighet
får man leta efter
Jag vill gifta mig rikt
kanske med Diana
Di Lady Die
det var visst för sent
tråkigt
jag får göra något annat istället
sitta vid en lägereld
och sjunga cowboyvisor
i min Tippi nästa sommar
du får hälsa på




Fri vers av baphomet
Läst 392 gånger
Publicerad 2005-09-02 11:17



Bookmark and Share


  LadyM
Rolig dikt...jag vill gifta mig rikt..tycker jag va bra!
2005-09-20

    vilsen
söt ! och ibland måste man unna sig själv det, att vara lite 'ego' !
2005-09-02
  > Nästa text
< Föregående

baphomet
baphomet