Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ska sakna mig

Jag vill att du ska sakna mig
Du ska sakna hur jag skrattar
och hur jag gråter
Du ska sakna mitt ordval
hur jag lägger betoningar
Du ska sakna mina steg
min mat
mina fladdrande kjolar
Du ska sakna mina ovanor
och mina rädslor
Du ska sakna mina växter
mitt porslin
och mina handarbeten
Du ska sakna mitt telefonnummer
och min adress

Jag vill att du ska sakna den du är
när du är med mig
hur du skrattar med mig
och hur du gråter
när du sitter vid mitt köksbord
och dricker te




Fri vers av misan
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-13 19:09



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja precis, det är ju precis sådant man vill bli saknad för. Applåd!
2010-12-17

  Roula O
Att sakna någon är något nödvändigt, för att känna sig levande...tycker jag :) fint skrivet!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

misan