Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ja, så här skrev jag 1997...


ETT ANNAT SLAGS REBELL

jag låter livet komma
tar dagen som den kommer
och vilar i min tro
jag dansade en sommar
och vågar vägra somna
helt passivt bara glo

jag lever mitt liv
och jag kan min lundell
men är och förblir
ett annat slags rebell
Gud lever Sitt liv
genom denna själs kanaler
om himlen är här
behövs inga festivaler

svartsminkade tonårsflickor
i marilyn-manson-t-shirts
de glider runt på stan
ni är bara spelets brickor
i spelet världen spelar
en del av samma plan
tuppkammar som ilsket vippar
och sönderslitna gamla jeans
på gator och på torg
andra pseudoupprorstrippar
och rullskridsko-beauty-queens
som målar över sin sorg

jag låter livet komma
jag släpper fram Nån Annan
låt hundra blommor blomma
och elda på i pannan
här kommer det ett Lejon
själv står jag vid Hans sida
nu slutar jag att gaffla
och låter Honom strida

LARZ GUSTAFSSON augusti 1997




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-14 08:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Härlig text, underbart att få läsa
2009-02-15

  Eva Langrath VIP
Redan då rann orden genom pennan, tack för att du delade.
Eva
2009-02-14

  Elaine.S VIP
Som ett rinnande vatten som stannar upp en stund vid det som möter...
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP