Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag behövde något att skriva


försent

när jag dörren låser
känner jag att det blåser
du står vid grinden
med ett sår på kinden
dina kläder brinner
när jag en lösning finner
men nu är det försent
du har redan blivit enbent.....




Fri vers av Els
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-14 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Els