Med betoning på "MIN"." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med betoning på "MIN".


BARA MIN SORG

 

sorg

i dess mörkaste

djupaste form

sorg

som en härjande

sargande storm

borg

blickar ut från

en glugg i ett torn

torg

där min sida blir full

utav horn

 

sorg

ingen människa

kan blicka in

sorg

ingen blick

genomtränger

som Din

tömd

efter nederlags

nesa och näpst

dömd

det blev rättarting

och det blev räfst

 

sorg

mörka vidder

du aldrig har sett

sorg

kinder våta

av tårar och svett

nöd

och en hunger

som ylar i mig

bröd

jag hör

andra som sjunger

om Dig

 

LARZ GUSTAFSSON 090214




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-14 17:56



Bookmark and Share


  Miich
Gillar denna :)
2009-02-16

  anits VIP
Berörande, känner vemod och
mycket sorg i dikten
2009-02-15

    Skrivarn
Gör verkligen ont i hjärta o själ att läsa detta..ingen kan känna sorgen lika starkt som den som känner sorgen...den här borde va med i antologin eftersom den är fantastiskt bra!
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP