Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du&jag

det finns inte ord som kan beskriva min saknad efter dig hjärtat. det går verkligen inte en sekund då du inte finns i mina tankar, aldrig. jag saknar ditt underbara skratt, jag saknar att somna med din arm runt om mig och vakna bredvid dig. jag saknar hela dig helt enkelt. men du ska veta att, hur många mil det än är mellan oss så kan de inte ändra på min kärlek till dig. den är så stor. det finns ingen i världen som kan få mig att le på de sättet som du gör, ingen. jag förstår inte ens hur jag kan sitta och skriva sånt här, för hur mycket jag än försöker så går det inte. du är obeskrivlig.
jag älskar att få kalla dig min framför alla, visa att du är bara min. Idag är det alla hjärtans dag och jag fick inte vara med den som jag älskar mest utav allt...men det spelar ingen roll. för jag älskar dig lika mycket endå. du är den bästa som hänt mig och jag kan inte komma på ngn som är lika bra som dig.jag är så sjukt lycklig över att jag e din och att du är min. att vi har varanndra. och så ska det vara, föralltid.

r(L)j, that's the way it is




Fri vers av jjenny
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-14 22:54



Bookmark and Share


  peter markurth
hehe,jag hoppas att min älskade känner såhär denna afton...
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

jjenny

Senast publicerade
dags att leva livet?
du&jag
...
* Se alla