Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Masonit

Körsbärsträdet bär ej längre frukter
Dess karga grenverk kastar sin skugga över mig
Fråga?
Fråga vem, vad, varför?
Fråga Lund!




Fri vers av Mandelhierta
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-14 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandelhierta