Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek och lär

Låt inte mannen i den grå dräkten förleda dig
Han är till synes mild och blid
Men under ytan döljer sig ett monster
Hulken!




Fri vers av Mandelhierta
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-15 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandelhierta