Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badkruka

Badvaktens långa ben trampar vatten i livets kalla flod
Meningslösheten är total
En drunkningsdöd ståndar




Fri vers av Mandelhierta
Läst 141 gånger
Publicerad 2009-02-15 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandelhierta