Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanhang

Fräknar är solens straff till irländare
Det sa min mor
Alkohol dödar men vad vore livet utan död?
Långt och segt
Som att ro en gammal eka i gröt
Godmorgon!




Fri vers av Mandelhierta
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-15 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandelhierta