Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En femma brass

Kadavret skriker i natten
Olof står på randen till vansinne
Han utbrister
-Fukta fingerspetsarna och vänd sida för i helvete!
Nu börjas det
Ett steg
Två
Plötsligt ligger han där
Förkolnad och ofarlig




Fri vers av Mandelhierta
Läst 397 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2009-02-15 00:17



Bookmark and Share


  UllaBritta
Ja du har rätt! Du har förb rätt. Jag har försökt i 15 år att få sonen att sluta brassa. Han åker ut och in på behandlingshem.
Jag förmanar inte, men jag frågar.
Han svarar nej morsan, jag kommer aldrig att sluta med brass. Spriten är värre.
2009-03-01

  peter markurth
detta var, perfekt..
2009-02-19

  glasblåsarblå
Underbart! jag fick en minikick. Förhöjare så här på nattkvällen.
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Mandelhierta