Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Damm på ytan av...

 

 

En illa tänkt tanke
skulle vara att tvätta bort minnet.
Skölja tankarna,
procentuellt.

Risken finns att där
drunkna i en soppa
av bildrika rengöringsmedel,
med frätskador
jag inte önskar någon
än mindre mig själv.

Numer tänker jag
miljövänligt.

Har köpt
en djävligt stor kvast
med greppvänligt skaft
för att inte tappa
fattningen.

Vältränad blir jag
och skiten borstas ner
i en påse.

Ser på
hur systemets
renlighetsverksamhet
i släptåg av en och annan psykolog
tryggar sin vardag,

din...

 

 

 




Övriga genrer av Leif Furstedt
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2009-02-15 02:08



Bookmark and Share


  ordterroristen
ger många nya intressanta perspektiv; tackar för läsningen och för vägledningen av mina tankar:)
2009-04-13

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!
2009-04-13

    Maria Malm
En text som sätter tankar i rörelse, gott.
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt