Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skriven i dag, i Boulognerskogen, Gävle


ISEN

isen

som ett flyktigt

monument

över tider

som är förgångna

isen

är ett bräckligt

fundament

och inga ögonblick

kan hållas

fångna

LARZ GUSTAFSSON   090215




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-15 11:48



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Frusna bilder av något förgånget, tänker jag mig. När de tinar upp försvinner de ut i intet.
2009-02-15

  Måna N. Berger
Frusna bilder av något förgånget, tänker jag mig. När de tinar upp försvinner de ut i intet.
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP