Hellre kollisions- än katastrofkurs." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hellre kollisions- än katastrofkurs.


NAVIGARE NECESSE EST




ska du navigera
utan sjökort
finns det risk
att du kan hamna fel
utan lots kan det bli
katastrofkurs
du står kvar med skuld
i livets spel
orienterar du
behövs kompassen
annars kan du komma
riktigt snett
fast du skrudat dig
i bästa stassen
iakttagit allsköns
etikett
du kan vara rik
som paris hilton
ingå i ett glittrande
jet set
eller få nobelpriset
som milton
susa runt
i ditt privara jet
utan guide
så går du ändå vilse
slutdestinationen
undergång
om du vill
kan Herren Jesus tillse
att du går till paradis
med sång!

LARZ GUSTAFSSON

080510




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-15 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP