Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa dagar är jobbigare än andra.


Sug

Saknad
efter något
jag inte
vet vad det är
Jag vill mest
äta
på det där sättet
jag gjorde förr
vissa kallar
det missbruk
andra ätstörning
jag skiter
i vilket
Det blir frustrerande
när jag inte får
när jag inte tillåter mig
att göra det
jag mår bra av
På kort sikt
mår man bra
på lång sikt
blir allt bara värre
Att gråta en skvätt
kanske inte
kan skada









Fri vers av Tea Alex
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-16 14:58



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Sug, efter tröst, inte mat, tror jag. En djup saknad, ja. Ett tomt hål som ropar efter att fyllas med någonting.
2009-02-16

  Larz Gustafsson VIP
Själv vill jag dö.
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex