Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suddig bild

Bilden av dig är suddig
Kommer inte ens ihåg hur du såg ut
Dagen då du gick, var värsta dagen
I mitt liv, finns du inte mer
Vad fick dig att gå, vad fick dig
Att ge upp, vårt liv tillsammans
Tårarna rinner inte mer, för att det
Är slut på de, tack vare dig
Frågor utan svar, minnen av
Oss två, finns inte kvar




Fri vers av Lindushi
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-16 16:36



Bookmark and Share


  Maria Lauenstein
Ja... När tiden går kan det nog lätt bli sådär.... Du beskriver det BRA!
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Lindushi