Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SKARPSKUREN PROFIL

härifrån går livet vidare
kanske mot nya utgångslägen
mitt i misslyckandets jämmerdal
är Herren trofast och visar vägen
härifrån till evigheten är
en färd med både färg och spänning
himlen väntar efter vandringen
för Jesu blod är min lösepenning
när det skymmer över stad och land
och mörkret vill få tillgång till mitt sinne
kan det aldrig tränga ända in
för att min Frälsare ju bor därinne

ville sitta med tom waits och prata
kaffe utan några cigaretter
mink de ville och maranata
elgitarrer och kastanjetter
ser en cadillac svänga runt hörnet
här fortsätter äventyret
en syréndoftande soulballad
och: "kom så drar vi, pyret!"

kunde någon älska yngve frej
så kan väl någon älska mig
men allt det där som har förnedrat mig
gör det så svårt att tro på dig
kanststött kruka möter sprucken vas
man visar upp sig från sin bästa sida
längtan leder till ett hav av glas
på vars stränder ingen mer ska lida

LARZ GUSTAFSSON 30-31/8 2008





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-16 21:06



Bookmark and Share


  Neal
Bra tom waits är ju cool o säkert kul att snacka med!
Ja vem fan älskar yngve frej ?
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP