Jag skall kanske tillägga att jag aldrig läser deras alster." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag skall kanske tillägga att jag aldrig läser deras alster.


HATAD MEN INTE RATAD

bland mina trognaste läsare

finns de som hatar mig mest

en intressant iakttagelse

som jag gör under protest

det är ju inte så smickrande

läsloggens klara besked:

bland mina trognaste läsare

finns mina fiender med

 

LARZ GUSTAFSSON   090217

 

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-17 07:47



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
BILDEN, HAR DEN MED DIKTEN ATT GÖRA?
2009-02-18

  Svartsilver
ja nog finns det naiva människor som låter sig styras av fördomar och hat.
tråkigt.
2009-02-17

  Elaine.S VIP
Intressant...det där med hat, och hur det lever sitt eget liv....och hur svårt det är att dölja...och hur hatet i sig kan skapa ett intresse för att hålla sig informerad...

Någon har sagt (kanske i någon film , vet inte så noga om jag ens kommer ihåg det rätt)
"Keep your friends close and your enemies even closer"
2009-02-17

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror att jag vet vad jag talar om.
Jag känner till bakgrunden och orsakssammanhangen.
Gör du det?
2009-02-17

  Måna N. Berger
Hat är en stark, närmast passionerad känsla. Undrar verkligen om det är så många här som direkt hatar dig? Gillar dig kanske inte, retar sig på dig, men hatar?
2009-02-17

  Larz Gustafsson VIP
De söker angreppspunkter.
2009-02-17

  Yrre VIP
Huvva. lät lite rysligt men ironiskt att det är så. Man kan ju alltid undra varför. Tänkvärd fångande text, Tack!
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP