Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nä jag inte fick dansa på några veckor kändes det hårt men nu äntligen får jag igen!!!! <3


Tårar rinner för dansen i mitt hjärta

Sitter här och funderar fram och tillbaks
Tårar rinner nerför min kinder av frustration och oro av att min fot, mitt redskap i dansen inte vill bli bra och läka
Vet att jag är drastisk när jag tänker tanken vad händer om jag aldrig mer kan få dansa igen
Förlåt om jag är jobbig nu och ni bara suckar när ni ens hör min tanke

Men dansen
Dansen som jag älskar
Dansen som hjälper mig igenom livet
Dansen som visar mina verkliga känslor
Dansen som jag blivit konstnär i och skapar
Dansen som betyder allt för mig

När kommer jag få leva i den dansen igen
När får jag känna känslan igen
När får jag dansa igen och visa vad jag känner nu i detta ögonblick

Min kärlek
Mina tårar
Mitt liv
När får jag dansa i känslornas och dansens värld igen

När slutar mina tårar rinna för dansen i mitt hjärta




Fri vers av Hanna k.
Läst 502 gånger
Publicerad 2005-09-03 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna k.
Hanna k.