1 Kor 1:26" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1 Kor 1:26


OFULLGÅNGEN

 

är jag gjord för en tid såsom denna?

har jag skapats för denna epok?

är jag en av dem Gud valt att sända

för att tala på olika språk?

varför är jag då elak och usel?

varför älskar jag vällusten mest?

finns det sanningar som bara Gud ser

och som dolts för en pilgrim och gäst?

LARZ GUSTAFSSON 080911






Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-17 18:21



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Att se sig själv,verkligen se sig själv
är inte alltid behagligt...och att kunna erkänna
är inte illa!! Det är en bra början mot att nå dit man vill..
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP