Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korvstroganoff

Dansar till glad musik
Sjunger med i varje refräng,
Varje vers dunkar i mitt huvud

Glada tankar,
Solens värme sköljer över mig
Skratt och trötta leenden
Te som ligger lugnt i magen

Vänners behövda sällskap
om än för en liten stund,
Några andetag
Vilken härlig dag

Lutar trött huvudet tillbaka
I en lagom varm bil
På en vacker, glädjefull dag

Möter matdoft i hallen
Den tomma magen vill inte bli fylld
Ropar hej, så glatt jag kan
För att dölja ångesten
Som maten innebär

Räknar redan på vad som är tillåtet,
Ångest över varenda kalori

och jag blir nästan arg
Över att mina föräldrar förstör min glada dag
med onödiga kalorier och inte ett enda
"Grattis på namnsdagen"

Förstör min glädje
Med korvstroganoff
Och stuvade makaroner,
Morötter och russin i en oändlighet.





Fri vers av TotaltIngenting
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-17 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TotaltIngenting
TotaltIngenting