Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

to capture sunlight in a bottle made of the night






Tar en promenad i natten

på jakt efter fallna stjärnor



vandrar i sömndrucket andrum


sökandes efter stjärnstoft jag vet jag inte kommer finna

kan inte somna tomhänt och vakna


vakna utan att ge dig lite av ljuset



(förlåt mig, förlåt!

förlåt för att min ångest spricker ut i energi som inte är min avsikt att dela..

jag måste spotta på någon och du är närmast, förlåt mig,

men jag fann inget annat sätt att överleva...)




i min jakt efter andrum

drar sig nattens ljus tillbaka, håller stjärnorna på avstånd

får molnen att dansa i fel takt..

manar destruktiva energier som myggor runt elden

och elden bränner mina fötter

glömmer att jag kom för dig och alla andra...

i min önskan att bli förstådd glömde jag att ingen läser mina tankar






vandrar i natten, letar efter fallna stjärnor



vaknar i min längtan av andrum

ser morgonen kyssa natten farväl


öppnar mina fickor och springer med brända fötter

tills mina andetag viskar, förgäves, förgäves...

-du kan inte dela ut ljuset, inte förlåta med hjälp av morgonen,

inte sätta solens strålar i burk eller fånga stjärnor i fickan






men försök säga ....förlåt mig....

















Fri vers av Aquarius
Läst 413 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-17 23:06



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Det här var väldigt speciellt, ska läsas om flera gånger...tyckte om detta.
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Aquarius
Aquarius