Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Före oss...


Tänk vad många som varit
före oss

trätat som vi
älskat som
vi

ligger nu kalla
och stumma

Vad lär vi oss av dem?

Svar:
Inget
verkar det som




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-17 23:29



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
jaaaaaa igen....
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP