Positivt tänkande är en Satans new age-bluff som hör hemma på soptippen." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Positivt tänkande är en Satans new age-bluff som hör hemma på soptippen.


TILLFÄLLIGT SAMMANBROTT OCH AVFÄLLIGT AVBROTT

rävar i vingården

revor i muren

allt är mitt eget fel

spricka i rustningen

rovdjursnaturen

driver sitt grymma spel

snart störtar allt samman

läggs i ruiner

slag vänds i nederlag

allt har en baksida

till och med månen

stark man kan lätt bli svag

främlingar omger mig

förödelse fyller

fotspåren där jag går

fallgropar överallt

vinden har vänd till kallt

nyss kändes allt som vår

allting känns främmande

kraven har hårdnat

utrymmet har krympts ner

allt verkar skrämmande

grubblande, grånad

står jag på knä och ber

LARZ GUSTAFSSON    090218




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-02-18 12:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag kan vara mig själv utan sprit.
2009-02-19

  horsepower
låter som en hård kväll på krogen då man inte känner känslan som en gång fanns där, men det är bara min tolkning, vi ser å hör det vi vill höra :)
2009-02-19

  Elaine.S VIP
Allt man släpper in kan ställa till det...du skriver
hur bra som helst ...
2009-02-18

  coffe
underbar Lars
2009-02-18

  Carola Zettergren
En del påstår att det är striden som räknas...
2009-02-18

  Redeemer
På knä i bön är du mäktigare än den här världens visa. Applåd!
2009-02-18

  Marie Å
Bra skrivet........
men våren kommer
2009-02-18

  Mats Henricson
En turbulent och subtil skriftställning, skriven med Din Sedvanliga Elegans och Sensibla Språkstil ! Imponerar ! Bokmärker !
2009-02-18

  Måna N. Berger
De gamle hade inte så fel: livet är en strid.
2009-02-18

  Teresia Ridell
Känsla som delas. Väl formulerad !
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP