Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi faller som brickor

Men älskling,
Kan du inte se?
Jag faller som en bricka

Vi faller som brickor
Brickor i ett dominospel
Strategiskt utplacerade i världen

Kanterna till vad jag kallar min värld
De kanterna rämnar
Störtar samman mer och mer

Gud ser inte längre på
Hans existens har upphört
Han hör inte våra böner
Gud lyssnar inte till din sammetslena röst

Eller han kanske inte bryr sig
Låter oss falla som brickor

Åt helvete med Voltaire
Jag är trött på att falla
Trött på att se min värld rasa samman

Men jag är bara en av alla brickor
Vi ska inte ifrågasätta
Bara släppa taget om allt runt omkring


Falla


Falla som brickor




Fri vers av Littlesunshine
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-18 16:10



Bookmark and Share


    Trast
Bra känsla av att det är definitivt.
2009-03-10

  dead_prez
lysande, nästan självlysande. bokmärker
2009-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Voltaire hamnade helt säkert i helvetet.
Men jag tror att Gud hör.

"Living at the top but my mind is a block and I´m falling like a domino..."(Elton Motello)
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Littlesunshine
Littlesunshine