Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots min chans...


Utanför
och ingenstans
gick min ystra
dystra dans

Utanför
och ingenstans
som om jag
då inte fanns

Utanför och ingenstans
såg jag ändå
livets
chans

Utanför och ingenstans
följer med mig

trots
min chans




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-18 20:14



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket att läsa mellan raderna och det gillar jag. Applåder!
2009-02-18

  peter markurth
gillar,vet ej varför..återkommer till den..
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP