Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli stark



jag vill att du ska bry dig
att du ska lyfta telefonen,
ringa och höra hur jag mår.

det hade varit så mycket lättare
om du fanns vid min sida,
var stolt och struntade i vad andra sa.

Att du skulle gå efter ditt eget hjärta,
dina egna känslor
och inte hela tiden
styras utav andra

Kan du inte visa att du är stark
att du klarar dig själv
att du klarar leva ditt liv
med dina egna tankar
med mig.




Fri vers av CarolineAndersson
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-18 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CarolineAndersson
CarolineAndersson