"Faller en bort står där åter tusen nästa dag" (M Uggla). Jesus är världens Ljus, Han och ingen annan, men Han har sagt att Hans efterföljare är ljus i denna världen." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Faller en bort står där åter tusen nästa dag" (M Uggla). Jesus är världens Ljus, Han och ingen annan, men Han har sagt att Hans efterföljare är ljus i denna världen.


TUSENTALS LJUS

förskansad

bepansrad

och segern

är vunnen

du sjunker

i brunnen

och segern

är vunnen

triumfen

är ljuvlig

och viljan

okuvlig

vi är flera

tusen

och vi utgör

ljusen

om ett släcks

finns flera

som vill

protestera

LARZ GUSTAFSSON

090219




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-19 07:49



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Dina ord glimmar och glänser...
2009-02-19

  mare VIP
Sant, och dom ljusen är svår att bara blåsa ut......
2009-02-19

  Betlehemsstjärnan VIP
Vacker och hoppfull..skänker ljus i mörkret/B
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP