Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TIDSINSTÄLLD FÅGELDÖD

döda fåglar

faller till marken

ett högt pris

att betala

farlig lek med

konsekvenser

som är katastrofala

det som andra avfärdar

som bagateller

är i mitt fall det som friar

eller det som fäller

döda fåglar

stanken av ruttet

och folket tar till

flykten

högt spel med

allting som insats

tungor som

sprider rykten

det som vissa

klacksparkar

trivialiserar

är en tidsinställd

fågeldöd

som ofta briserar

LARZ GUSTAFSSON 090219




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-19 10:49



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra, ´´tungor som sprider rykten `` stank av ruttet, tyvärr finns det alldeles för mycket ``stank``...
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP