Kan med fördel sjungas till låten "Afrodisiac" av Bowwowwow. (Nej, INTE rap:aren!)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kan med fördel sjungas till låten "Afrodisiac" av Bowwowwow. (Nej, INTE rap:aren!)


RUMSTERAR SOM EN RUSTIBUSS

 

när jag rumsterar som

en rustibuss

så öppnas varje

dammlucka och sluss

och blir jag riktigt vild

får du en puss

när jag rumsterar som

en rustibuss

jag tultar runt och pratar

ofta strunt

jag som har lovat runt

och hållit tunt

sen flyr jag väldigt snabbt

med nästa buss

när jag rumsterar

som en rustibuss

allt har sin tid

säger predikaren

jag tumlar runt en stund

och landar sen

en gammal stengrund

bromsar upp min stuss

när jag rumsterat

som en rustibuss

LARZ GUSTAFSSON 090219




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-19 17:52



Bookmark and Share


  Mats Henricson
KUL, den, skrattar spontant !!! Att Du, med Din Rika "Ordflora", också behärskar KOMIKEN förvånar inte , OK, kanske lite......
2009-02-19

  Måna N. Berger
Puss!
2009-02-19

  Måna N. Berger
Du är ju för skön *skrattar* !
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP