Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill synas.

jag står tio meter ifrån dig.
Varje dag finns jag någon annan stans.
Ett tecken?
Jag "bajsar" på skolan, Jag "bajsar" på alla..
Dig, jag skriker åt dig.
Jag ber dig dra åt helvete, smäller i dörrar!
Jag vill bli HÖRD!
Se vad jag gör, Älska mig !
Varför DRACK jag så mycket ?
Varför Drömde jag om att vara drogad i ett hörn?
Varför Ser jag mig själv ta livet av mig varje dag?
VARFÖR ser du inte mig?
Tar jag ingen plats i ditt liv ?

SE mig, le mot mig.
SÄG att du älskar mig,
Jag finns här!
Jag är DIN första BARN !?
Finns jag inte hos dig längre ?
eller har de gått för långt ????




Fri vers av Cim
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-19 17:54



Bookmark and Share


  Nanna X
Snälla Cim, ge inte upp! Livet ÄR tyvärr jävligt orättvist. Men jag ser ju både på dina ögon och dina ord att du har massor av livskraft. Det är ditt liv, låt ingen förstöra det. Fortsätt kämpa och fortsätt skriva!!!

Kram från Nanna
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Cim
Cim