Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SVÄLTMÖTE

 

en färd

in i en värld

en undernärd

tämligen tärd

kom ut

resan tog slut

mättnaden fanns

nån annanstans

LARZ GUSTAFSSON 090219




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-19 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP