Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bör läsas med http://www.youtube.com/watch?v=vQVeaIHWWck i bakgrunden


Snöfall & Beethoven



så lätt och tyst faller snön



dämpar
&
gömmer

med beslutsamhet

världen under mjuka svalkande flingor




dämpar

mina skrik

och lämnar mitt ansikte rött och flammigt





täck mig med is

snö och frost


inifrån och ut

låt mig somna

tills vintern är slut




Fri vers av frostinuti
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-19 21:10



Bookmark and Share


    Ling
Det blir en väldig kontrast mellan första versen och de andra två, vilket gör det hela så väldigt bra beskrivet.
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

frostinuti