Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på min semester


Vid havet

Vid havet går jag
på solvarm sand

Vid havet gör mina
fötter avtryck längs med
stranden

Vid havet står jag
tillsammans med min älskade
vän och känner hur varm
havsbris gör oss så gott

Vid havet står jag och
ser hur de mäktiga vågorna
sköljer in över land

Vid havet sluter jag
mina ögon och bara njuter
av att få

vara vid havet

090130




Fri vers av sajo
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-19 21:30



Bookmark and Share


  anita VIP
Helt underbart skriven. värt många applåder.
2009-02-21

  Fredrik Stillesjö
Hej sajo!

Ja, nu längtar jag ut... Bra, tycker vännen Fredrik
2009-02-20

  Fånga dagen
du en helt underbar syn jag har ju vart där :)så jag vet
'vackert skrivet verkligen
jag inser nu att jag inte har framkallat korten från tenneriffa 05 dom ligger i nån låda kanske det gömmer sig jättevackra fotografier där som jag tagit :)
och vet du vad jag har skaffat digitalcamera nu har en del kort på min sida för visning :)
kram Anna-Karin
2009-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Det är sannerligen en sällsam upplevelse.
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

sajo