Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Skörden är mycken men arbetarna är få..."




SKÖRDEN ÄR STOR

äventyra mig

genom natten

nya farleder

vilda vatten

när jag vet att

Du står vid ratten

vet jag att vi

styr rakt mot skatten

Uppdragsgivaren

sänder söner

bröder, systrar

som svar på böner

skickar ut oss

i äventyret

ut till polare per

och pyret

med beredvillighets skor

skodda

med ett ämbetsansvar

betrodda

ut på gator, på torg

i gränder

ut till jordklotets

alla länder

bryt ny mark

och ge Gud fritt spelrum

budskapet

heter evangelium

LARZ GUSTAFSSON   090219




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-19 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP