1 Kor 1:9; 1 Kor 1:30" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1 Kor 1:9; 1 Kor 1:30


KALLAD

Du har funnit mig vara

förtroende värd

fast jag är en besvärlig person

fastän konstiga drömmar

är min huvudgärd

är jag ändå bevarad i tron

Du är trofast som kallat

och utvalde mig

till att svinga mitt svärd i Din här

Du som kallade mig

till gemenskap med Dig

och som kallat Dig Själv för "Jag Är"

Du är inte ett öga i en pyramid

Du är inte en tomte i skyn

Du är Skaparen som ger mig

kärlek & frid

som drog upp mig ur träsket och dyn

tack, min Gud för allt det

som har varit och är

jag förnimmer Din närvaro nu

Jesus Kristus, Du vet att

jag håller Dig kär

och det finns ingen annan som Du!

LARZ GUSTAFSSON    090220  (Musik av Larz Gustafsson)




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-20 08:00



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint skriven......
2009-02-21

  Betlehemsstjärnan VIP
Det här är en mycket fin sång. Underbar i sin helhet. Du gör mig glad,vännen!! Guds välsignelse till dig!!/B
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP