Musik av Larz Gustafsson" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Musik av Larz Gustafsson


EN STRIDSMANS DAGAR

en stridsmans dagar
en stridsmans dagar är ditt liv
inte en saga
inte ett simpelt tidsfördriv
vitt eller svart i
en värld som helst vill vara grå
skarpa kontraster
och ytterst få som vill förstå
det här är inget
för den som vill bli populär
sanningens svärdsegg
som inte rispar utan skär
stridsmannens dagar
gör pannan hård
men hjärtat mjukt
när folket klagar
för hela samhället är sjukt
så vill vi visa
ett underbart alternativ
det gäller livet
och just nu gäller det DITT liv!
en stridsmans dagar
det verkar inte attraktivt
men är det enda
som verkligen är progressivt
att satsa livet
för Den som satsat Sitt för dig
en stridsmans dagar
det är det liv Han erbjöd mig
 
LARZ GUSTAFSSON   090220
 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-20 09:47



Bookmark and Share


  mare VIP
Härlig sång framförd av Herr Gustafsson ;)
2009-02-21

  Elaine.S VIP
Du är grymt bra på att framföra ...dina ord som visar på ditt livsval, din tro och om detta vill du berätta!!
2009-02-20

  Betlehemsstjärnan VIP
Du är otrolig, uttrycksfullt, utan blygsel, ett vittnesbörd, och en mycket fin dikt/B
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP