Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack  för intresset!


Fem gamla limerickar i repris!


En indelt soldat ifrån Spånga
fick kalsonger som kändes för trånga.
Sa: "Tjänar man kungen
så bör man i pungen
ha plats för kulor rätt många!"

o

En flicka ifrån Smygehuk
Sa: jag har faktiskt ej något bruk
för de små och de smala,
för de korta, de knala
Nä, felaktigt stuk gör mig sjuk!

o

En yngling ifrån Haparanda
besatt så enorma prestanda
att han kunde betäcka
var gästande snäcka
i huset - ifrån sin veranda.

o

En välformad flicka från Bräcke
fann svarta små kryp på sitt täcke
Sa" men klådan tar slut
när jag ger mig ut
på en grenslefärd utför mitt räcke!"

o

Ett tvillingpar i Uddevalla
som såg sitt libido förfalla
fann i måndags den knapp
på sin penisattrapp
som fick deras känslor att svalla.
 
 
 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-20 16:12

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Det var ju en helt ny kur mot flatlöss — döda dem medels friktionsvärme. Bra!
Men de här tvillingparet i Uddevalla — levde det i lesbisk incest?
2009-02-21

  Lejonhjärtas poesi
Fem gamla godingar, tack!
2009-02-20

  Gunnel André VIP
Vilket skjut!
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP