Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
6 cl


en sannelse








sitter på huk
tittar in i den TOMMA spegeln
men ser inte livet
bara liket
det KALLA
det SVARTA

hålet som komma skall
inomBORDS

men det syns inget nu
för lögnen har kommit in
i det SVARTA
det KALLA

spricka dit
spricka hit
kom bort, försvinn

men i all välmening så skulle det finnas till för alla, i en egen liten brinnande värld, det röda, det röda, det röda PULSERANDE slaveriet
hängandes ovanför
där uppe, ser du? ser vi?

spegeln
den spruckna som vill berätta
men LJUGER
det svarta
det kalla

min värld är inte densamma som din
galenhet och vansinne som går i hand i hand
exploSION
en vägg söndermålad, en vägg sönderknullad
för det stod ju glory hole ovanför?

det svarta
spegeln
där, här.





Fri vers av edgeC
Läst 292 gånger
Publicerad 2009-02-20 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

edgeC
edgeC