Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räkna ögonfransar

Du, jag är lycklig nu
Bara så du vet
Jag är så där jättelycklig som man är på film.
Det är inte bara hans förtjänst, men mestadels

Han håller om mig tills jag somnar
även om han inte är trött.
Ibland när han sover på morgonen brukar jag lägga mig på hans mage
Där ligger jag så nära att jag kan räkna hans ögonfransar
Jag brukar smeka konturerna av hans tatuering,
pussa honom på halsen
och andas i hans öra

Om det inte vore för den vanliga vardagsstressen så skulle vi kunna ligga i sängen hela dagen.
Jag är lycklig nu.

Bara så du vet

Och det är inte din förtjänst.




Fri vers av Virvlande
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-01 22:58



Bookmark and Share


  malin...
Skönt. Och snyggt!
2010-05-30

  Staffan Welroos VIP
bra text, skönt avslut!
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Virvlande
Virvlande